"Een metamorfose die we veel eerder hadden moeten doen"

Perfect straatwerk voor jaren lang plezier!


Tuinontwerp

De aanleg van een tuin vereist verschillende disciplines. Naast kennis van ‘groei en bloei’ wordt van de moderne hovenier ook verwacht dat hij andere vaardigheden kan inzetten. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de huiskamer. Loungen is helemaal de trend en steeds meer comfortabele elementen verschijnen in de tuin.

Toch start tuinaanleg altijd met het zetten van de eerste ‘schop in de grond’. Beplanting, sierbestrating, grondwerk, vijvers, terrassen, tuinverlichting, hekken of priĆ«len: De Koet Hoveniers staat garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin. De werkzaamheden worden met eigen personeel uitgevoerd en waar nodig worden specifieke onderdelen door betrouwbare partners verzorgd.

De Koet Hoveniers rond uw opdracht naar tevredenheid af binnen het gestelde budget en binnen de gestelde termijn zodat u van uw tuin kunt gaan genieten.De Koet Hoveniers is actief in geheel Noord-Holland, maar met name in de plaatsen: Castricum, Heemskerk, Uitgeest, Limmen, Akersloot en Heiloo.

Kennismaken

Bel Andreas Koet (06 52 690 093) voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.

Contact

Mail info@dekoethoveniers.nl
Tel. 0652 690 093
www.dekoethoveniers.nl