"Genieten zonder zorgen"

Mooi in alle seizoenen!


Tuinontwerp

Een pas aangelegde tuin ziet er natuurlijk prachtig uit en dit zal de eerste tijd ook wel zo blijven. Het hoeft geen betoog: een tuin vraagt om onderhoud.  Het jonge plantmateriaal zoekt zijn weg en de groei moet in toom worden gehouden. Snoeien is een vaardigheid en vooral ook kennis. Het gaat ook om de gezondheid van gazon, planten, struiken en bomen.

Wat te doen als bijvoorbeeld een Skimmia geel blad krijgt, welke behandeling vraagt een oude fruitboom waarin dood hout verschijnt en wat moet je met een hortensia die te groot wordt?

De Koet Hoveniers verzorgd het onderhoud afgestemd op uw wensen. Totaal-, periodiek- of jaarlijks onderhoud, altijd wordt er met grote zorg gewerkt zodat u volop van uw tuin kan genieten. Natuurlijk doen wij ook het onderhoud van bestaande tuinen.

Voor bedrijven stellen wij voor het onderhoud van het groen een onderhoudsplan op. De Koet Hoveniers komt op afgesproken frequentie alle werkzaamheden uitvoeren die besproken zijn. Uw bedrijfsgroen staat er altijd representatief bij.De Koet Hoveniers is actief in geheel Noord-Holland, maar met name in de plaatsen: Castricum, Heemskerk, Uitgeest, Limmen, Akersloot en Heiloo.

Kennismaken

Bel Andreas Koet (06 52 690 093) voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.

Contact

Mail info@dekoethoveniers.nl
Tel. 0652 690 093
www.dekoethoveniers.nl